hu | en
Gyorsan
Megbízhatóan
ADR
A speciálisan felszerelt járműveink minden biztonsági normának felelnek meg, lehetővé téve a veszélyes áruk szállításával összefüggő szolgáltatások nyújtását az ADR egyezmény szerint.
Galéria
Kérjük tekintse meg mátészalkai telephelyünkön készült fényképeinket is.
Személy-szállítás
Remélem versenyképes áraink, igényes autóbuszaink megnyerik tetszését, a szolgáltatás minőségét pedig garantáljuk.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ha bármilyen kérdése van hozzánk, kérjük, ne hezitáljon, és lépjen kapcsolatba velünk.

Név:

Telefon:

Email:


Kérjük adja meg nevét, telefonszámát és email címét, és munkatárunk fel fogja venni önnel a kapcsolatot. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, illetve reklám célra nem használjuk fel.

Cégünkről pár mondatban

Cégünk története, mint ahogy arra a neve is utal, 1947-re nyúlik vissza. Amikor is a mostani tulajdonos Tóth József édesapja megalapította a céget.

A még most is a tulajdonunkban lévő alapító okirat alapján, a cég fő profilja mindenekelőtt a kereskedelem volt, pontosabban burgonya kereskedelem. Valamint már akkoriban megjelent fuvarozás is, de csak, mint segéd üzletág.

A cég generációváltáskor kapott nagy lendületet, azaz 1979-ben, amikor is Tóth József, mint magánvállalkozó vette át az irányítást. Pár év elteltével arra eszmélt, hogy a szállítási kapacitása, jóval nagyobb, mint ami a saját árujának kereskedéséhez szükséges. Ekkor kezdte el a fuvarozást más cégek számára is, és lett az addig mellék üzletág, főbb irányvonal.   

Az első tehergépjárművünket, 1988-ban vásároltuk, ami egy 24 tonnás Liaz típusú gépjármű volt. Ezt természetesen még Tóth József a jelen cég tulajdonosa vezette. A második autó megvásárolására egy évvel később, 1989-ben került sor, ami már hűtőkocsival is rendelkezett. A későbbi években, ez a fajta gépjármű vált a cég profiljává is. De ezen kívül legalább 30 százalékban mindig rendelkeztünk ponyvás pótkocsikkal is.

Az 1991-es év nagy változást hozott a cég életében, ugyanis ez volt, azaz év, amikor a cégünk áttért a nemzetközi árufuvarozásra, és a gépparkunk is jelentősen kibővült.

Jellemzőink: Járműveink élettartalma átlagosan 5- 6 év.

Általában hűtött- fűtött árukat szállítunk. Húsokat, gyógyszereket, kutya- macska- eledeleket, zöldséget, gyümölcsöt, különféle vegyszereket, gumit, és ezekhez hasonló anyagokat.

Főbb célpontjaink: Oroszország, Belorusszia, Ukrajna, Románia, és a Balti államok.

Eddig megtapasztalt legérdekesebb, egyben legtávolabbi állomásaink között voltak: Taskent, Alma Ata, Baku, Jereván, és Barnaul.

Egyik legérdekesebb feladat volt számunkra, amikor a Forma-1-es autók számára a benzin lehűtését végeztük.